Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborová omeleta s vejci

fotka Bramborová omeleta s vejci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Bramborová omeleta s vejci:

300 g brambor  | 3 ks jarní cibulky  | 1 ks červená paprika  | 100 g anglické slaniny  |  sůl a pepř podle chuti  | 1 lžíce másla  | 50 ml mléka  | 8 ks vajec  | 100 g mraženého hrášku

Postup přípravy receptu Bramborová omeleta s vejci:

Brambory omyjeme, uvaříme ve slupce doměkka. Vodu slijeme, teplé brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibulky omyjeme, nakrájíme nadrobno. Papriku rozkrájíme. Slaninu nakrájíme na nudličky a rozpustíme na teflonové pánvi. Přidáme trochu másla a naskládáme polovinu brambor. Přisypeme cibulku, hrášek a papriku. Zeleninu přikryjeme zbylými bramborami. Vejce rozklepneme do misky, osolíme, opepříme, přilijeme mléko a rozšleháme vidličkou. Vaječnou směsí zalijeme brambory na pánvi a pečeme, až je spodní strana zlatá a vejce na povrchu ztuhnou.


Fotky receptu Bramborová omeleta s vejci:

Bramborová omeleta s vejci
Bramborová omeleta s vejci
Bramborová omeleta s vejci
Bramborová omeleta s vejci
Fotky vložil: Natural,kozaroza 
Hodnocení receptu Bramborová omeleta s vejci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !