Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.02. 2025
Dnes má svátek Apolena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborová polévka s cizrnou

fotka Bramborová polévka s cizrnou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bramborová polévka s cizrnou:

200 g cizrny  | 200 g brambor  | 1 větší mrkev  | 1 cibule  | 2 nožičky klobásy  |  čerstvé nebo sušené houby  | 100 g másla  | 3 lžíce mouky  |  sůl  |  mletý pepř  |  majoránka  |  česnek

Postup přípravy receptu Bramborová polévka s cizrnou:

Cizrnu namočíme ráno do studené vody a necháme asi 3-4 hodiny nabobtnat. Potom ji pomalu vaříme do změknutí (rychlejší je to v papiňáku). Mezitím si oloupeme brambory, cibuli a mrkev. Brambory pokrájíme na čtvrtky, mrkev na kolečka, přidáme k cizrně a dále vaříme. Očistíme si cibuli a nakrájíme ji na kostičky. Na pánvi rozpustíme máslo a zpěníme na něm cibuli, přidáme hladkou mouku a připravíme žlutou jíšku. Tu rozředíme vodou a rozmícháme do polévky. Přidáme čerstvé nebo sušené houby, majoránku, pepř, prolisovaný česnek a osolíme. Polévku vaříme ještě asi 10 minut. Ke konci můžeme přidat na kolečka nakrájenou a opečenou klobásu a samozřejmě zelenou petrželku.


Fotky receptu Bramborová polévka s cizrnou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborová polévka s cizrnou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !