Postup přípravy receptu Bramborová polévka s uzenou treskou:
1) Tresku, cibuli, bouquet garni a vodu dáme do velkého hrnce a přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme až se začne maso rozpadat.
2) Tresku vyjmeme stáhneme a vykostíme. Kůži a kosti vrátíme zpět do hrnce a 30 minut vaříme.
3) Vývar scedíme přidáme brambory a vaříme 25 minut. Když jsou brambory měkké, vyjmeme je naběračkou. Do hrnce přilijeme mléko a přivedeme k varu.
4) Mezitím rozmačkáme brambory s máslem na jemnou kaši, kterou přidáme do hrnce s polévkou a rozmícháme, aby vznikla hustá polévka. Nakonec přisypeme tresku a dochutíme.
Fotky receptu Bramborová polévka s uzenou treskou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!