Postup přípravy receptu Bramborová roláda s kuřecím masem :
Bramborové těsto připravíme podle návodu na obalu a necháme ho odpočinout. Na pánvi rozpálíme olej a orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme kuřecí prsa, které jsme nakrájeli na malé kostičky. Orestujeme tak, aby se maso nespojilo v jeden kus. Je třeba ho dobře míchat. Poté přidáme špenátový protlak, který jsme nechali rozmrazit, osolíme, přidáme utřený česnek a krátce orestujeme. Papriku očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Vmícháme do směsi a přidáme muškátový květ. Nakonec přidáme smetanu a krátce povaříme, aby smetana zhoustla. Připravené těsto rozválíme na tenký plát tvaru obdelníku, na který rozložíme slaninu a připravenou směs z masa. Zabalíme do rolády. Aby držela tvar, je důležité, ji zabalit do alobalu a pevně utáhnout. Takto připravenou roládu vaříme ve vroucí vodě cca 25-30 minut.