Použité suroviny receptu Bramborové nočky po bulharsku:
800 g brambor
| 50 g mouky
| 60 g cibule
| 200 ml oleje
| jeden bílek
| 50 g citrónové šťávy
| 12 g soli
Postup přípravy receptu Bramborové nočky po bulharsku:
Oloupané a umyté brambory nastrouháme nahrubo. Do nich přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, mouku, sůl, citrónovou šťávu a sníh z bílku. Všechno dobře a lehce promícháme. S pomocí dvou polévkových lžic vytvoříme malé nočky a smažíme v horkém tuku. Upečené nočky položíme na síto nebo cedník a necháme okapat tuk. Pečeme před podáváním a podáváme k minutkám, steakům a biftekům.
Fotky receptu Bramborové nočky po bulharsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!