Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.11. 2025
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bramborové špízy v alobalu

fotka Bramborové špízy v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bramborové špízy v alobalu:

1 kg menších brambor  | 2 cibule  | 1 cuketa  | 1 červená paprika  | 1 zelená paprika  | 200 g uzeného bůčku  | 8 malých žampionů  |  olej  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Bramborové špízy v alobalu:

Syrové brambory omyjeme a nakrájíme na 1cm silná kolečka. Cibule oloupeme, papriky a cuketu očistíme. Cibuli rozkrájíme na čtvrtinky, papriky na kostičky, cuketu na kolečka. Bůček nakrájíme na tenké plátky a stočíme je do ruliček, žampiony očistíme.
Na kovové jehly střídavě napichujeme brambory, cibuli, papriky, cuketu a bůček, špičku jehly zakončíme žampionem.
Špízy pokapeme olejem, osolíme a opepříme. Zablíme do alobalu a okraje pečlivě uzavřeme.
Špízy pečeme asi 30 minut na grilu, pak obal z části rozevřeme a dopečeme dozlatova.


Fotky receptu Bramborové špízy v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborové špízy v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !