Vložil: | veroka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Bramborový guláš s mletým masem:
2 cibule
| 100 g uzeného bůčku
| 200 g mletého masa
| 8 brambor
| drcený kmín
| majoránka
| pálivá mletá paprika
| 1 lžíce sladké papriky
| sůl
| 100 ml kysaného mléka
| 1 lžíce mouky
Postup přípravy receptu Bramborový guláš s mletým masem:
Pokrájenou cibuli osmahneme dozlatova na uzeném bůčku nakrájeném na kostičky. Pak přidáme maso, opečeme a vložíme brambory nakrájené na kostičky. Ještě opékáme, pak okořeníme, osolíme a zalijeme sklenicí vody. Dusíme doměkka. Pak rozšleháme v kysaném mléce lžíci mouky a guláš zahustíme. Krátce povaříme. Můžeme dochutit kouskem masoxu. Podáváme s pečivem a hlávkovým salátem.
Fotky receptu Bramborový guláš s mletým masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!