Použité suroviny receptu Bramborový krém z instantní kaše:
150 g mrkve
| 50 dkg másla
| 1 1/4 l vývaru z kostí nenbo z Knoroxu
| 2 dcl mléka
| 80 g bramborové kaše v prášku
| dle chuti: sůl a mletý pepř
| dle chuti: polévkové koření
| dle chuti: petrželka
| 1 ks vejce
Postup přípravy receptu Bramborový krém z instantní kaše:
Očištěnou a oškrábanou mrkev nakrájíme na drobné kostičky, zpěníme na másle, zalijeme částí vývaru a vaříme doměkka. Polévku osolíme, opepříme, přidáme bramborovou kaši rozmíchanou v mléce a ve zbylém vývaru a za stálého míchání provaříme. Před koncem, varu přidáme rozšlehané vejce, dochutíme polévkovým kořením a posypeme rozsekanou petrželkou.
Fotky receptu Bramborový krém z instantní kaše:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!