Brambory omyjte, osolte, přidejte kmín a ve větším hrnci vařte ve slupce na mírném ohni 25 minut. Potom je nechte vychladnout.
Rajčata omyjte, osušte a nakrájejte na kolečka, která opepřete. Olivy také rozkrájejte na kolečka. Sýr a šunku překrájejte. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
V pánvi rozehřejte lžíci oleje a cibulové kroužky nechte zesklovatět. Brambory podélně rozkrojte a tuto část poklaďte sýrem, šunkou, rajčaty a cibulí. Nakonec posypte olivami a oreganem. Každou půlku brambory pokapejte olivovým olejem.
Trochou oleje potřete kousky alobalu a brambory do něj opatrně zabalte. Opečte na grilu a podávejte.
Fotky receptu Brambory na grilu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!