Použité suroviny receptu Brambory s bylinkovým máslem:
4 velké brambory
| 1 stroužek česneku
| 1 svazek míchaných zelených bylinek
| 125 g másla
| sůl, bílý pepř
| 3 lžíce citrónová šťáva
| alobal
Postup přípravy receptu Brambory s bylinkovým máslem:
Brambory omyjeme, rozdělíme podélně na půlky, zabalíme do alobalu a za občasného obracení asi 45 minut grilujeme. Na bylinkové máslo nejprve prolisujeme česnek, usekáme oprané bylinky a smícháme s máslem, solí, pepřem a citronovou šťávou. Pomocí alobalu utvoříme váleček a dáme do ledničky vychladit. Ztuhlé bylinkové máslo nakrájíme na plátky a položíme na každou grilovanou půlku brambory.
Fotky receptu Brambory s bylinkovým máslem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!