Použité suroviny receptu Brambory s grilovanou rybou:
800 g brambor uvařených ve slupce
| 400 g filé z mořské štiky
| 100 g nastrouhaného sýra cihly
| 2 stroužky česneku
| 2 lžíce hladké mouky
| 1 lžíce olivového oleje
| sůl
| kari koření dle chuti
| tuk na vymazání zapékací mísy
Postup přípravy receptu Brambory s grilovanou rybou:
Plátky rybího masa osolíme, posypeme kari kořením, poprášíme moukou a na rozpáleném oleji orestujeme z obou stran spolu s česnekem nakrájeným na plátky. Oloupané brambory nakrájíme na plátky a narovnáme do vymazané zapékací mísy. Na ně položíme plátky rybího masa, pokapeme vypečenou šťávou, posypeme nastrouhaným sýrem a ve středně horké troubě zapékáme asi 30 minut.
Fotky receptu Brambory s grilovanou rybou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!