Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory s tresčím masem

fotka Brambory s tresčím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Brambory s tresčím masem:

650 g brambor  | 350 g mražené zeleninové směsi  | 1 lžička soli  | 2 lžíce hladké mouky  | 2 lžičky cukru(pokud máte tak hnědého)  |  mletý pepř  | 650 g tresky  | 30 g rozpuštěného másla  | 6 lžic majonézy  | 150 g čedaru  | 1 lžička mleté hořčice  | špetička cayenského pepře  | 2 vejce

Postup přípravy receptu Brambory s tresčím masem:

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Mraženou zeleninu povaříme. Tresku nakrájíme na kostky. Čedar na jemno nastrouháme. Vejce rozklepneme a oddělíme si žloutky a bílky. Troubu předehřejeme na 200°C. Plátky brambor vaříme 10 - 15 minut, až jsou měkké. Pak vodu slijeme, brambory rozložíme na dno mělkého pekáčku a posypeme vařenou zeleninou. Do igelitového sáčku nasypeme sůl, mouku, cukr a pepř a dobře promícháme. Přidáme kousky ryby a jemně protřepáváme, až se kostky masa rovnoměrně obalí. Pak je vyjmeme ze sáčku, přebytečnou mouku oklepeme a obalené kostky rozložíme na vrstvu zeleniny. Vše zalijeme rozpuštěným máslem a zapékáme v troubě 10 minut. Mezitím smícháme majonézu, sýr, hořčici, cayenský pepř a žloutky. Ve druhé míse ušleháme z bílků tuhý sníh a opatrně ho zapracujeme do majonézové směsi. Vyndáme pekáček z trouby a rybu rovnoměrně pokryjeme sýrovou směsí. Vše vrátíme do trouby a pečeme 15 minut, až vršek nabude a zezlátne. Podáváme se zeleným salátem.


Fotky receptu Brambory s tresčím masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory s tresčím masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !