Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 02.11. 2024
Dnes má svátek Dušičky
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Brambory zapečené po egyptsku

fotka Brambory zapečené po egyptsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Brambory zapečené po egyptsku:

800 g vařených brambor  | 300 g mletého masa  | 400 g cibule  | 4 lžíce oleje  |  sůl  |  pepř  | 5 lžic rajčatového protlaku

Postup přípravy receptu Brambory zapečené po egyptsku:

Brambory nakrájíme na tenké plátky. Cibuli pokrájíme na kolečka. Skládáme střídavě vrstvu brambor, cibule a ochuceného mletého masa, které jsme rozředili trochou vody. Každou vrstvu ochutíme.
Pak vršek zalijeme protlakem. Pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 40 min.


Fotky receptu Brambory zapečené po egyptsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory zapečené po egyptsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků