Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brandáda z tresky

fotka Brandáda z tresky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Brandáda z tresky :

80 dkg tresčího filé  | 2 dcl mléka  |  sůl a pepř  |  krajíčky bílého chleba nasucho opečené  | 4 dcl olivového oleje  | 1 stroužek česneku

Postup přípravy receptu Brandáda z tresky :

Tresku dáme do hrnce se studenou vodou, přivedeme do varu a odstavíme. Necháme ve vařící vodě 8 minut. Pak ji vyjmeme, necháme okapat a rozdělíme na tenké lístky.
V kastrole nejlépe s litinovým dnem rozehřejeme 1 dcl oleje, přidáme tresku a na nírmé ohni ji vařečkou rozmělníme na kaši. Pak za stálého tření vařečkou přidáváme střídavě 1 lžíci oleje a 1 lžíci teplého mléka až do spotřebování surovin. Neustálé míchání je důležité. Brandáda by měla mít na konci konsistenci mastného těsta. Odstavíme z ohně, osolíme, opepříme, přidáme rozetřený česnek.

Podáváme nejlépe v plochých miskách s opečeným chlebem.

Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Brandáda z tresky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brandáda z tresky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !