Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 12.09. 2025
Dnes má svátek Marie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brazilská polévka s rýží a rajčaty

fotka Brazilská polévka s rýží a rajčaty
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Brazilská polévka s rýží a rajčaty:

po 100 g kedlubny, mrkve, celeru a pórku  | 200 g rajčat  | 100 g vařené rýže  | 50 g másla (olej)  | 1 lžíce hladké mouky  | 1 malá cibule  | 2 stroužky česneku  | 3 kostky hovězího bujónu  | dle chuti: sůl a mletý pepř  | 1 svazek petrželky

Postup přípravy receptu Brazilská polévka s rýží a rajčaty:

Oloupanou cibuli jemně usekáme. Omytou a oloupanou kořenovou zeleninu, kedlubnu, pórek nakrájíme na malé kousky. Oloupaný česnek nakrájíme na plátky. Omytou petrželku usekáme. Rajčata krátce protáhneme ve vroucí vodě, oloupeme a nakrájíme na kostičky asi 1x1 cm. Na rozehřátém másle nebo oleji osmahneme cibuli s moukou, přidáme zeleninu s česnekem, opečeme a zalijeme 1 a ½ litrem vody. Vložíme kostky hovězího bujónu a vaříme na mírném ohni asi 20 minut. Dochutíme solí, pepřem a necháme přejít varem.



Fotky receptu Brazilská polévka s rýží a rajčaty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brazilská polévka s rýží a rajčaty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !