Postup přípravy receptu Broskvové knedlíky s malinovou omáčkou:
Rohlíky nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem a necháme 10 - 15 minut nasáknout. Vymačkáme a rozmělníme, přidáme vejce, špetku soli a hrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Uhněteme tužší těsto.
Broskve opláchneme, osušíme, rozpůlíme a vypeckujeme.
Z těsta utvoříme váleček o průměru asi 5 cm, nakrájíme na 16 dílků, do kterých zabalíme poloviny broskví.
Knedlíky vložíme ihned do vroucí vody a vaříme 10 - 12 minut. Vyjmeme, necháme okapat a propícháme je.
Mražené nebo čerstvé maliny vložíme do kastrůlku, zasypeme cukrem a přivedeme k varu za občasného promíchání. Solamyl rozmícháme ve 100 ml vody spolu s citronovou šťávou, přilijeme k malinám a krátce povaříme.
Broskvové knedlíky přelijeme malinovou omáčkou a podáváme.