Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Broskvový koláč nepečený

fotka Broskvový koláč nepečený
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Broskvový koláč nepečený:

800 g broskví  | 200 g tmavé dort. polevy  | 2 lžíce másla  | 100 g oříšků /mletých/  | 120 g cornflake  | krém  | 12 plátků želatiny  | 500 ml podmáslí  | 1 vanilkový cukr  | 150 g moučk. cukru  | 600 ml šlehačky

Postup přípravy receptu Broskvový koláč nepečený:

Do roztavené polevy přidáme máslo, oříšky a rozdrcené cornflaky. Zamícháme a rovnoměrně vmačkáme do dortové formy. Nechéme ztuhnout v chladničce. Broskve spaříme vařící vodou, oloupeme a nakrájíme na středně velké kousky. 8 plátků želatiny necháme v troše vody nabobtnat. Smícháme podmáslí a 100g cukru, přidáme nabobtnanou želatinu a necháme 20 min. vychladit. 450 ml smetany vyšleháme dotuha a přidáme k podmáslí. Na korpus dáme vrstvu broskví a potřeme krémem. Na 3 hodiny vložíme do lednice. Zbylou želatinu, smetanu, vanilkový cukr a zbylé broskve s cukrem použijeme k nazdobení.


Fotky receptu Broskvový koláč nepečený:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Broskvový koláč nepečený
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !