Použité suroviny receptu Broskvový koláč nepečený:
800 g broskví
| 200 g tmavé dort. polevy
| 2 lžíce másla
| 100 g oříšků /mletých/
| 120 g cornflake
| krém
| 12 plátků želatiny
| 500 ml podmáslí
| 1 vanilkový cukr
| 150 g moučk. cukru
| 600 ml šlehačky
Postup přípravy receptu Broskvový koláč nepečený:
Do roztavené polevy přidáme máslo, oříšky a rozdrcené cornflaky. Zamícháme a rovnoměrně vmačkáme do dortové formy. Nechéme ztuhnout v chladničce. Broskve spaříme vařící vodou, oloupeme a nakrájíme na středně velké kousky. 8 plátků želatiny necháme v troše vody nabobtnat. Smícháme podmáslí a 100g cukru, přidáme nabobtnanou želatinu a necháme 20 min. vychladit. 450 ml smetany vyšleháme dotuha a přidáme k podmáslí. Na korpus dáme vrstvu broskví a potřeme krémem. Na 3 hodiny vložíme do lednice. Zbylou želatinu, smetanu, vanilkový cukr a zbylé broskve s cukrem použijeme k nazdobení.
Fotky receptu Broskvový koláč nepečený:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!