Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.07. 2025
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené brambory po švýcarsku

fotka Zapečené brambory po švýcarsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zapečené brambory po švýcarsku:

3/4 kg brambor  | 30 dkg uzené krkovice  | 20 dkg eidamu  | 1 šlehačka  | 2 velké cibule  | 3 stroužky česneku  |  sádlo na vymazání

Postup přípravy receptu Zapečené brambory po švýcarsku:

Do vymazaného pekáče naskládáme plátky brambor, osolíme, opepříme, poklademe kolečky cibule nasekaným česnekem, zasypeme na kostky nakrájenou krkovicí a strouhyným sýrem a znovu poklademe plátky brambor a osolíme. Pečeme asi 1/2 hodiny zakryté alobalem, poté sejmeme alobal zalijeme šlehačkou a pečeme již odkryté ještě asi půl až 3/4 hodiny.



Fotky receptu Zapečené brambory po švýcarsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené brambory po švýcarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !