Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brusinkové řezy

fotka Brusinkové řezy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Brusinkové řezy:

tuhý sníh ze 4 bílků  | 130 g moučk. cukru  | 50 g sek. ořechů  | 50 g suš. brusinek  | 50 g kandovaného ovoce, jemně nasekaného  | 50 g nasekané čokolády  | 50 g polohr. mouky  | 1/4 balíčku prášku do pečiva  | trochu másla  |  poleva:  | 100 g moučk. cukru  | 1 bílek  | 1 lžičku citr. šťávy  |  potravinářského barviva

Postup přípravy receptu Brusinkové řezy:

1. Troubu předehřejte na 150, horkovzdušnou na 130 stupňů. Do sněhu zatřete cukr. Čokoládu, ořechy, kandované ovoce a brusinky smíchejte a spolu s moukou prosátou s práškem do pečiva je vmíchejte do ušlehaného sněhu.

2. Na vymazaný plech o rozměrech cca 20x30cm vlijte těsto a čtvrt hodiny pečte.

3. Mezitím utřete polevu. Trochu jí oddělte a obarvěte ji potravinářským barvivem; bílou potírejte vychladlé řezy, nechte trochu zaschnout a potom ozdobte barevnou polevou.


Fotky receptu Brusinkové řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brusinkové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !