Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.05. 2021
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Buchta šup - šup

fotka Buchta šup - šup
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Buchta šup - šup :

4 vejce  | 25 dkg cukr krupice  | 1/2 hery - rozpuštěná a vychladlá  | 2 lžíce kakaa  | 40 dkg polohrubé mouky  | 1 prdopeč  | 1 velký kompot i se šťávou (či 5 jablek nakrájených na kostičky)

Postup přípravy receptu Buchta šup - šup :

V míse smícháme vejce, cukr, rozehřátou heru, přidáme mouku s prdopečem, kakao a zamícháme. Dále vmícháme šťávu z kompotu a nakonec zlehka vmícháme i kompotované ovoce, které jsme pokrájeli na menší kousky (pokud nemáme kompot, nakrájíme 5 jablek na kostičky a do těsta přidáme trochu mléka s rumem). Pečeme na plechu, který jsme vyložili peč. papírem při 180°C cca 35 min. Po upečení můžeme jen pocukrovat moučkovým cukrem či polít čokoládovou polevou a posypat kokosem.


Fotky receptu Buchta šup - šup :

Buchta šup - šup
Fotky vložil: pozri 
Hodnocení receptu Buchta šup - šup
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !