Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.05. 2021
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Buchta z přesnídávky

fotka Buchta z přesnídávky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Buchta z přesnídávky:

300 g pol. mouky  | 200 g cukru  | 1 prášek do peč.  | 2 přesnídávky  | 2 dcl mléka  | 2 dcl oleje  | 1 vejce  | 2 lžíce kakaa  | POLEVA:  | 50 g másla  | 100 g cukru moučka  | 2 lžíce mléka  | 2 lžíce rumu  | 2 lžíce kakaa  | dle potřeby: kokos na posypání polevy

Postup přípravy receptu Buchta z přesnídávky:


Všechny suroviny smícháme dohromady a dáme péci na vysypaný plech asi 30 min. POLEVA: všechny suroviny na polevu dáme rozehřát a mícháme, aby nevznikly hrudky z kakaa. Nevaříme. Nalijeme na buchtu a posypeme kokosem.



Fotky receptu Buchta z přesnídávky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Buchta z přesnídávky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !