Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025 Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 05.08. 2025
Dnes má svátek Kristian
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bůčková roláda Dočolomanský

fotka Bůčková roláda Dočolomanský
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Bůčková roláda Dočolomanský:

1/2 kg mletého bůčku  | 1/2 lžičky soli  | 1/2 lžíce Vegety  | 1 dcl mléka  |  Náplň:  | 1 ks cibule  | 1 hrst hlívy ústřičné  | 3 ks vejce

Postup přípravy receptu Bůčková roláda Dočolomanský:

Promícháme a necháme 3 hodiny odležet. Náplň: Na pánvičce usmažíme cibulku, pak přidáme hlívu ústřičnou a podusíme. Na druhé pánvi usmažíme 3 vejce. Smícháme dohromady. Rozprostřeme si mikroténový ubrousek (namočený), na to rozetřeme uležené maso jako placku o průměru asi 30 cm, na ni navrstvíme nápň z vajec a hub a podle fantazie přidáme: hrášek, červenou kapii, petrželovou nať, ..) s pomocí mikroténu roládu svineme a mikrotén vytáhneme. Nakonec položíme na pomaštěný alobal a zatočíme. Pečeme na plechu mírně podlité vodou. Chutná jak teplá, tak i studená. Obměna: místo hub možno použít i párek.


Fotky receptu Bůčková roláda Dočolomanský:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bůčková roláda Dočolomanský
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !