Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bůčkové zelí

fotka Bůčkové zelí
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Bůčkové zelí:

500 - 750 g vepřového masitého bůčku  | 500 g kysaného zelí  | 1 jablko  | 1 cibule  | 1 - 2 lžíce cukru  | 1 lžíce hladké mouky  | kousek masoxu  |  kmín  |  sůl

Postup přípravy receptu Bůčkové zelí:

Vepřový bůček nakrájíme na kostky a vyškvaříme. Maso vyndáme a na zbylém tuku zpěníme pokrájenou cibuli. Přidáme kysané zelí i se šťávou, cukr, oloupané a nastrouhané jablko, kmín, osolíme, ochutíme kouskem masoxu a půl hodiny dusíme. Před koncem tepelné úpravy přidáme zpět maso a zahustíme moukou.


Fotky receptu Bůčkové zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bůčkové zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles