Vložil: | Kabalenka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Budapešťský kotlet:
4 vepřové kotlety
| lžíce oleje
| sůl, pepř
| mletá paprika
| hořčice
| 4 rajčata
| 2 oloupané cibulky
| červená paprika
| 100 g žampionů
Postup přípravy receptu Budapešťský kotlet:
Hliníkovou fólii potřeme olejem vložíme na ni naklepanou kotletu potřenou jemně hořčicí, osolenou, opepřenou a opaprikovanou. Na maso položíme rozkrojené rajče, plátek papriky, nakrájené žampiony a cibulku. Fólii uzavřeme a vložíme do rozpálené trouby nebo na pánev. Při 220°C dusíme 25 minut.
Maso podáváme s opečenými brambory a hlávkovým nebo okurkovým salátem.
Fotky receptu Budapešťský kotlet:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!