Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 30.05. 2025
Dnes má svátek Ferdinand
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bujabéza z tresky

fotka Bujabéza z tresky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bujabéza z tresky:

700 g mořské tresky  | 1 cibule  | 3 lžíce olivového oleje  | 1 rajče  | 2 stroužky česneku  | kousek pomerančové kůry  | špetka fenyklu  | špetka tymiánu  | špetka šafránu a saturejky  |  pepř  | 500 g brambor  |  sůl  | 1 mrkev  | 1 cuketa  | 1 malý květák  | 1 malou brokolici  | 200 g balení plodů moře

Postup přípravy receptu Bujabéza z tresky:

Tresku nakrájíme na kousky, cibuli nasekáme nadrobno. Rajče oloupeme a dužinu rozkrájíme. Ve velkém hrnci zpěníme na oleji cibuli, přidáme rajče a zalijeme 1,2 l vody. Přidáme 2 stroužky rozdrceného česneku, pomerančovou kůru, fenykl, tymián a saturejku, osolíme, opepříme a přivedeme k varu. Brambory i mrkev nakrájíme na špalíčky a se špetkou šafránu přidáme do hrnce. Mezitím rozkrájíme cuketu na kousky, brokolici a květák rozebereme na růžičky a asi po 20 minutách je přisypeme do polévky. Nakonec přidáme tresku s dary moře a ještě deset minut povaříme.


Fotky receptu Bujabéza z tresky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bujabéza z tresky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !