Vložil: | Mati17 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Bujón z ryzců:
500-600 g ryzců
| sůl
| kmín
| 1 lžíce sádla
| 2 lžíce hladké mouky
Postup přípravy receptu Bujón z ryzců:
Očištěné ryzce nakrájíme na plátky, dáme je do studené osolené vody s kmínem a na mírném ohni zvolna vaříme. Měkké houby vyjmeme a dál nepoužíváme. Ze sádla a hladké mouky připravíme nazlátlou jíšku a zavaříme ji do přecezeného vývaru. Jako vložku použijeme na kostičky nakrájené žemle, osmažené na tuku.
Fotky receptu Bujón z ryzců:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!