Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Bulharská jehněčí polévka:
600 g jehněčího
| 1,5 l vody
| sůl
| 60 g sádla
| 150 g kořenové zeleniny
| svazek mladé cibule s natí
| 50 g rýže
| 1 bílý jogurt
| 1 vejce
| petrželka
Postup přípravy receptu Bulharská jehněčí polévka:
Omyté maso nakrájíme, zalijeme vodou, osolíme a téměř doměkka uvaříme. Na sádle osmahneme očištěnou a nadrobno nakrájenou zeleninu a cibuli i s natí, přidáme do polévky i se spařenou rýží a uvaříme doměkka. Polévku stáhneme z ohně a vmícháme do ní jogurt, v kterém jsme rozšlehali vejce. Doplníme drobně nakrájenou petrželkou.
Fotky receptu Bulharská jehněčí polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!