Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 44 |
|
|
Použité suroviny receptu Bulharské lečo:
1/2 kg rajských
| 3/4 kg paprik
| 1 cibule
| 2 pol.lžíce oleje
| 300 g. klobásy či párků
| 6 stroužků česneku
| 1 lžička soli
| 2 lžičky cukru
Postup přípravy receptu Bulharské lečo:
Rajčata naříznu na špičce do kříže, spařím, oloupu. Papriky očistím, pokrájím na malé proužky. Cibulku jemně pokrájím a na oleji osmahnu. Pak na cibulku přidám papriky, dusím, později přidám pokrájená rajčata, dusím spolu ještě asi 15 minut. Přidám též pokrájenou klobásu či párky, osolím, ocukruju a přidám ještě prolisovaný česnek. To je vše. Jí se s chlebem či s rýží.
Fotky receptu Bulharské lečo:
Fotky vložil: VendaD,beruschka6,filip,evabel,Maartinka,johny