Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Burgundská pečeně

fotka Burgundská pečeně
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Burgundská pečeně:

750 g hovězího zadního  | 40 g slaniny  |  sůl  | 150 g tuku  | 250 g kořenové zeleniny  | 100 g cibule  | 3 g divokého koření  | 50 g rajčatového protlaku  | 50 g citronu  | 50 ml octu  | 100 ml červeného vína

Postup přípravy receptu Burgundská pečeně:

Maso protkneme slaninou a osolíme. Zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, osmažíme dozlatova, přidáme cukr a v základu krátce opečeme maso. Podlijeme vodou, přidáme protlak, plátky citronu a zastříkneme octem. Přikryjeme a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou, rozšleháme a provaříme. Hotovou omáčku dochutíme červeným vínem a znovu krátce provaříme.


Fotky receptu Burgundská pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Burgundská pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles