Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.06. 2025
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srbské lilky s masem

fotka Srbské lilky s masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Srbské lilky s masem:

750 g lilků  | 500 g mletého hovězího masa  | 250 g mletého vepřového masa  | 1 šálek oleje  | 2 bílé jogurty  | strouhanka a hlsdká mouka na obalení  | 2 vejce  | 2 cibule  | 2 rajčata  | 1 paprika  | petrželka  | pepř, sůl  | strouhanka

Postup přípravy receptu Srbské lilky s masem:

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme, přidáme na nudličky nakrájenou papriku, oloupaná, na kolečka nakrájená rajčata a rozkrájenou petrželku. Potom vmícháme mleté maso, osolíme, opepříme, podusíme a přidáme vejce. Lilky oloupeme, nakrájíme na kolečka 1/2 cm silná, osolíme a necháme změknout. Potom každé kolečko obalíme v mouce, vejci, strouhance a osmažíme. Do ohnivzdorné misky narovnáme vrstvu lilků, pokryjeme ji vrstvou masové směsi a opět urovnáme vrstvu lilků. Vrstvy můžeme opakovat. Nakonec vše zalijeme jogurtem a pečeme dočervena. Podáváme s chlebem nebo s brambory.


Fotky receptu Srbské lilky s masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srbské lilky s masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !