Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Burgundský smetanový řízek

fotka Burgundský smetanový řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Burgundský smetanový řízek:

4 telecí řízky  | 1 lžíce mouky  | 1 lžíce oleje  | 1 lžíce másla  | 1 lžíce sladké papriky  | 0,1 l červeného vína  | 0,125 l kyselé smetany  | 1 ks citron  |  sůl,pepř,trochu tymiánu

Postup přípravy receptu Burgundský smetanový řízek:

Řízky osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme ještě máslo a vložíme řízky. Pečeme po každé straně 3-4 minuty. Pak vyjmeme z pánve a rychle přidáme do zbylého oleje papriku a vlijeme smetanu, kterou necháme trochu převařit. V trošce horké vody rozpustíme masox a přidáme do vína, které vlijeme do omáčky. Ještě trochu povaříme a nakonec přidáme tymián. Zalijeme řízky, dáme na mísu a zdobíme rychle citronovými řezy.


Fotky receptu Burgundský smetanový řízek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Burgundský smetanový řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !