Použité suroviny receptu Bylinková polévka s toasty :
4 menší cibule
| podle potřeby Rama culinesse
| 6 lžic smetanového křenu
| 250 g Ramy creme bonjour
| 500 ml vývaru ze zeleninového bujónu
| 250 ml vody
| 2 plátky světlého toastového chleba
Postup přípravy receptu Bylinková polévka s toasty :
Jarní cibulky omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. V hrnci rozehřejeme Ramu Culinesse a cibulky na ní za občasného míchání opékáme asi 5 minut. Potom přilijeme vodu, připravený KNORR Zeleninový vývar, vmícháme Ramu Crème Bonjour, 2/3 smetanového křenu, bylinky a uvedeme do varu. Snížíme teplotu a na mírném ohni vaříme 5 minut. Mezitím opečeme toustový chléb a nakrájíme na kosočtverečky. Potřeme zbývajícím smetanovým křenem. Polévku ozdobíme kolečky jarní cibulky.
Fotky receptu Bylinková polévka s toasty :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!