Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 05.11. 2024
Dnes má svátek Miriam
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bylinkové jehněčí

fotka Bylinkové jehněčí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Bylinkové jehněčí :

800 g jehněčího hřbetu  | 2 lžíce ostré hořčice  | 60 g másla  | 5 stroužků česneku  |  petrželová nať  |  rozmarýn  |  citrónová šťáva  | 1 ks bílek  |  strouhanka  | 100 ml bílého vína  |  bílý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Bylinkové jehněčí :

Očistěné maso osolíme a přelijeme citrónovou šťávou. Bylinkové těstíčko si připravíme ze směsi nasekané petrželky, hořčice, másla, špetky rozmarýnu, prolisovaného česneku, soli, pepře, strouhanky a bílku. Směsí potřeme maso a vložíme na pekáč. Podlijeme vodou a vínem, přidáme rozmarýn a nakrájený lůj a pomalu pečeme v troubě rozehřátě na cca 150°C. Pak maso vyjmeme a necháme v troubě. Do výpeku přidáme máslo, víno, pár plátků česneku a připravíme si šťávu, kterou maso při podávání přeléváme.


Fotky receptu Bylinkové jehněčí :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bylinkové jehněčí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !