Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bylinkoví hlemýždi

fotka Bylinkoví hlemýždi
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Bylinkoví hlemýždi:

200 gramů tvarohu  | 250 gramů pokrmového tuku  | 1 lžička prášku do pečiva  | 1/2 lžičky soli  | 300 gramů mletého msa  | 2 cibule  | 1/2 lžičky tymiánu  | 1 žloutek  | 1 stroužek česneku  | 1 lžíce sekané bazalky  | 1 deci oleje  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Bylinkoví hlemýždi:

Tvaroh zpracujeme s moukou, tukem, solí a práškem do pečiva na hladké těsto. Dáme asi na hodinu odležet. Na polovině oleje zesklovatíme nakrájenou cibuli. Na zbytku oleje opečeme do zlatohněda mleté maso. Přidáme cibuli, osolíme, opepříme a přimícháme bazalku, tymián a prolisovaný česnek. Z těsta vyválíme asi 1 cm silný plát. Poklademe hmotou a zavineme. Nakrájíme na plátky asi 2 cm tlusté. Plátky dáme na plech s pečícím papírem a potřeme žloutkem. Pečeme asi 20 minut. Hotové posypeme bazalkou.


Fotky receptu Bylinkoví hlemýždi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bylinkoví hlemýždi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !