Vložil: | Brizova72 |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: |
![5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Bylinkový jarní vývar:
1,5 l vývaru z masa na velikonoční nádivku (vepřové i uzené)
| 1 vejce natvrdo
| zelené bylinky (pažitka, petrželka, celerová nať, libeček, kvítky sedmikrásek, popenec)
| sůl
| pepř
| Vegeta
| Maggi
Postup přípravy receptu Bylinkový jarní vývar:
1. Množství vývaru a vajíček závisí na počtu osob - na osobu počítáme 1/4 l vývaru a 1/4 vejce. Zužitkujeme vývar z masa, který jsme vařili na velikonoční nádivku. Na zahrádce a na louce natrháme čerstvé jarní bylinky.
2. Do vývaru rozkrojíme vejce, které nám děti přinesly z koledy. Ochutíme ho lžičkou vegety, kouskem Maggi, pepřem a podle potřeby osolíme. Nalijeme na talíře a ozdobíme čerstvými sedmikráskami.
Fotky receptu Bylinkový jarní vývar:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!