Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 15.07. 2025
Dnes má svátek Jindřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát a la plattensee

fotka Candát a la plattensee
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Candát a la plattensee:

4 filé z candáta  | 2 lžíce citronové šťávy  | 3 lžíce slunečnicového oleje  | 2 lžičky sladké papriky  | 1/2 lžičky pálivé papriky

Postup přípravy receptu Candát a la plattensee:

Plátky candáta opláchneme a osušíme, pokapeme citronovou šťávou, necháme 10 minut stát a pak osušíme. Olej smícháme se sladkou a pálivou paprikou. Porce ryby potřeme vzniklou směsí a položíme na horký rošt. Po každé straně grilujeme 5 minut, mezitím potíráme.


Fotky receptu Candát a la plattensee:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát a la plattensee
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles