Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát na bílém víně

fotka Candát na bílém víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Candát na bílém víně :

asi 800 g candáta  | sklenka vína  |  sůl  | 2 lžíce mléka  | 1 lžíce hladké mouky  |  citron

Postup přípravy receptu Candát na bílém víně :

Candáta stáhneme, vykostíme a posolíme. V kastrole rozpustíme máslo (nepřepalujeme), vložíme půlky candáta, přilijeme víno se stejným dílem vody a necháme přijít k varu. Pak candáta vložíme do vymaštěné zapékací mísy, dáme do trouby a upečeme. Z mouky a másla připravíme asi 3 kuličky, vhodíme je do šťávy z ryby a rozmícháme je. Necháme přejít varem a přelijeme přes rybu.


Fotky receptu Candát na bílém víně :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát na bílém víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky