Použité suroviny receptu Candát na smetaně s kapary:
4 porce candáta
| 100 g slaniny
| 2 sterilované okurky
| 1 lžíce kaparů
| 1-2 cibule
| 1 lžíce hořčice
| 120 g strouhaného sýra
| kelímek smetany
| dle chuti citronová šťáva
| dle potřeby máslo
| dle chuti sůl
Postup přípravy receptu Candát na smetaně s kapary:
Do máslem vymazané zapékací misky vložíme osolené a citronem pokapané porce candáta, které potřeme hořčici, posypeme drobně nakrájenou slaninou, cibulkou, kyselými okurkami a kapary. Pak vše polijeme smetanou a posypeme strouhaným sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě 30 minut. Příloha-brambory.
Fotky receptu Candát na smetaně s kapary:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!