Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Candát po italsku:
800 g candáta
| 80 g oleje
| 1 cibule
| 6 rajčat
| 60 g celeru
| 20 g kaparů
| 2 hřebíčky
| petrželka, pepř, sůl
Postup přípravy receptu Candát po italsku:
Vykostěné a kůže zbavené porce candáta osolíme a urovnáme do ohnivzdorné misky. Na oleji krátce zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata, koření a sůl a dusíme do měkka. Pak přidáme nastrouhaný celer a usekané kapary. Směs promícháme a dáme na rybu. Pokrm zapékáme ve vyhřáté troubě asi 20 minut a před podáváním posypeme sekanou petrželkou.
Fotky receptu Candát po italsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!