Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Candát s fenyklem:
3 fenykly
| 3 cibule
| 1 pomeranč
| 600 g filetů z candáta
| dle chuti: sůl a pepř
| 2 lžíce olivového oleje
| 1 pórková cibule
| 2 sáčky šafránových blizen (0,2 g)
| 1 lžička lístků tymiánu
Postup přípravy receptu Candát s fenyklem:
1. Fenykl šikmo nakrájíme na nudličky. Cibuli podélně rozkrájíme na dílky. Pomeranč důkladně omyjeme, ostrouháme z něho asi 2 lžičky kůry a vymačkáme šťávu.
2. Rybu rozporcujeme, osolíme a opepříme, potřeme 1 lžící oleje. Pórkovou cibulku včetně natě nakrájíme na nudličky.
3. Cibuli a fenykl za stálého míchání osmahneme na 1 lžíci oleje. Vmícháme šafrán, sůl, pepř, tymián, pomerančovou kůru a šťávu a opékáme dalších 5 min.
4. Rybu grilujeme na rozpálené grilovací pánvi po každé straně 3 min. Pak ji poklademe na zeleninu a posypeme nudličkami pórkové cibulky.
Fotky receptu Candát s fenyklem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!