Vánočka - nejoblíbenější recepty
Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Květina Vánoc - Vánoční hvězda
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Vánoce
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Chytrá žena
Hlavní strana
/
Recepty
/ Ryby
Candát s rajčaty
Vložil:
Natural
Porcí:
4
Doba přípravy:
30 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
2
Použité suroviny receptu Candát s rajčaty:
dle chuti: máslo | 2 ks cibule | dle chuti: mletý černý pepř a sůl | 1 ks candát | dle potřeby: olej | 1 dl bílé víno | 5 -7 ks rajče | 1 dl vývar
Postup přípravy receptu Candát s rajčaty:
Candáta očistíme a rozporcujeme. Cibule oloupeme a nasekáme. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky.
Porce ryby osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji opečeme. Cibulku na másle orestujeme dozlatova. Přidáme rajčata, která jen lehce prohřejeme.
Vše dáme do zapékací mísy, vložíme porce ryby, kousky másla a pečeme v troubě asi 10 minut. Potom ryby podlijeme vínem a pečeme doměkka.
Podáváme s brambory.
Fotky receptu Candát s rajčaty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Candát s rajčaty
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Candát s rajčaty
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Estragonový losos s citronem
Chřest s platýsem a řeřichovou omáčkou
Provensálská bezvousá treska
Kapr na východní způsob
Pikantní makarony
Nektarinky s pstruhovým salátem
Studený tuňák
Lososový steak s omáčkou ze sušených švestek
…
Středomořská rybí pánev
Těstoviny letem světem
Rybářský koláč
Kapr na víně a česneku
Švédská chuťovka z filé
Makrelové zapečené brambory
Treska á la alois
Kapr na slanině v alobalu
Marinovaná ryba s římským kmínem
Brambory nadívané slanečkem
Rybí filé s mušličkami
Protivínský candát na suchohřibech
Aktuální soutěže
Náš tip
Další tipy
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!