Vložil: | admin |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Candát v jemném těstíčku:
400 g candáta nebo štiky
| 1 vejce
| 20 g hladké mouky
| 40 g eidamu
| 2 lžíce mléka
| 60 g oleje
| 1 lžička másla
| sůl
Postup přípravy receptu Candát v jemném těstíčku:
Očištěného a z kůže staženého candáta nakrájíme na porce, osolíme, pomoučníme a namočíme v těstíčku připraveného z mléka, vejce, strouhaného sýra a mouky. Na mírném ohni pomalu smažíme. Hned podáváme a na talíři pokapeme rozehřátým máslem.
Fotky receptu Candát v jemném těstíčku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!