Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Canelloni se špenátem

fotka Canelloni se špenátem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Canelloni se špenátem:

Špenátová náplň:  | 1 balení mraženého špenátového protlaku  | 1/2 cibule  | 1/2 kostky bujonu  | 1 vejce  | 1 lžíce oleje  | 2 stroužky česneku  |  Na dokončení:  | 1/2 balení neuvařených canelloni  | 100 g tvrdého sýra

Postup přípravy receptu Canelloni se špenátem:

Oloupeme a na kostičky nakrájíme cibuli. Necháme zesklovatět na oleji. Pak přidáme lehce rozmražený špenátový protlak. Jakmile se rozpustí a začne bublat, přidáme půl kostičky vývaru a necháme trochu vyvařit tekutinu. Pak přidáme vejce a rozdrcený česnek, vypneme oheň. Zapékací nádobu vymažeme máslem. Canelloni naplníme špenátem a naskládáme do pekáčku. Posypeme strouhaným sýrem, zalijeme smetanou a dáme do trouby zapéct. Je proto lepší vybrat menší zapékací misku, aby canelloni byly celé hezky ponořené, Jinak by mohly být tvrdé.


Fotky receptu Canelloni se špenátem:

Canelloni se špenátem
Canelloni se špenátem
Canelloni se špenátem
Fotky vložil: avalanche2 
Hodnocení receptu Canelloni se špenátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !