250 g těstovin cannelloni
| 80 g másla
| 80 g hladké mouky
| 1 l mléka
| 250 g sýru riccotta
| 80 g parmazánu
| 150 g nadrobno nasekaného uzeného lososa
| pepř
Postup přípravy receptu Cannelloni a sorpresa:
Mléko, máslo a mouku uvedeme pomalu do varu a za stálého míchání na mírném ohni vaříme dokud omáčka nezačne houstnout. Takto zhotovenou omáčku rozdělíme na dvě části. Jednu polovinu (podle vlastní zkušenosti mírně větší polovinu) smícháme s ricottou a parmazánem a uzeným lososem. Touto směsí naplníme Cannelloni a naskládáme do máslem vymazaného pekáčku a zalijeme první, neochucenou polovinou omáčky. Pečeme 25 minut při 200 stupních, nezakryté, dokud povrch omáčky nezhnědne.
Fotky receptu Cannelloni a sorpresa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!