Postup přípravy receptu Cannelloni plněné máslem:
Špenát opereme a kráce spaříme. Vodu slijeme, špenát necháme okapat a vychladnout. Potom listy nakrájíme najemno. Cibuli oloupeme, pokrájíme nahrubo a na rozehřátém másle opečeme dozlatova. Vsypeme mouku, osmahneme ji a vše zalijeme vývarem. Když se vývar začne vařit, přidáme posekané bylinky, bobkový list, sůl a pepř. Nakonec vlijeme smetanu a omáčku na mírném ohni vaříme 20 minut. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Slijeme je, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Poté je naplníme připravenou směsí špenátu, nadrobno pokrájeného krůtího masa a poliviny omáčky. Zapékací mísu vymažeme máslem a těstoviny do ní nakládámě těsně vedle sebe. Do zbylé omáčky zamícháme lžíci parmazánu a těstoviny jí přelijeme. Vše posypeme zbylým sýrem, vložíme do vyhřáté trouby a zapékáme při 200 °C asi 20 minut.