Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Carpaccio z bílé ředkve s ředkvičkovou omáčkou

fotka Carpaccio z bílé ředkve s ředkvičkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Carpaccio z bílé ředkve s ředkvičkovou omáčkou:

6 ředkviček  | 100 ml zakysané smetany  | 1 lžíci pomazánkového másla  |  sůl  | 4 lžíce olivového oleje  | 1 lžíci čerstvé majoránky  | 1 lžíci kerblíku  | 1 bílou ředkev  | 1 lžičku červeného pepře  |  kerblík na ozdobu

Postup přípravy receptu Carpaccio z bílé ředkve s ředkvičkovou omáčkou:

Omyté ředkvičky nakrájejte na čtvrtky. V mixéru je rozmixujte se zakysanou smetanou a pomazánkovým máslem. Směs stěrkou přendejte do misky a podle chuti přisolte.
V kastrůlku nahřejte olej a při mírné teplotě v něm orestujte pokrájené bylinky. Osolte a odstavte.
Ředkev opláchněte, oloupejte a nakrájejte na plátky. Rozložte je na talíře, přelijte omáčkou z ředkviček a pokapejte bylinkovým olejem. Přidejte pár lístků kerblíku a posypte nahrubo drceným červeným pepřem.


Fotky receptu Carpaccio z bílé ředkve s ředkvičkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Carpaccio z bílé ředkve s ředkvičkovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !