Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 1 |
|
|
Použité suroviny receptu Carpaccio z hovězí svíčkové:
280 g hovězí svíčkové
| sůl
| 5 stroužků česneku
| pepř, olej, citron nebo bazalka
| 50 g parmazánu
Postup přípravy receptu Carpaccio z hovězí svíčkové:
V tomto případě 280 g hovězí svíčkové nebudeme předpékat, ale necháme ji syrovou, pouze ji pečlivě zbavíme od všech blanek a loje. Pak ji stejně naložíme do oleje se steakovým kořením, solí a česnekem. Necháme uležet zhruba 12-24 hodin a krájíme přes vlákna filetovacím nožem na velmi tenké plátky, které rovnáme na talíř a podle chuti ještě dolaďujeme pepřem, olivovým olejem, solí, citronem nebo bazalkou. Carpaccio z hovězí svíčkové zdobíme parmazánem.
Fotky receptu Carpaccio z hovězí svíčkové:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!