Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Carpaccio z mečouna

fotka Carpaccio z mečouna
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Carpaccio z mečouna:

1 citrón  | 200 g mečouna  | 0,1 l olivového oleje  | 20 g pinií  |  sůl

Postup přípravy receptu Carpaccio z mečouna:

Očistíme mečouna od kůže a zabalíme ho do hliníkové fólie. Vložíme do mrazáku na cca 1 hodinu. Potom sundáme hliníkovou fólii a velmi jemně nakrájíme plátky, které rozložíme na talíři. Ochutíme solí, citrónem, olejem a ozdobíme piniemi.



Fotky receptu Carpaccio z mečouna:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Carpaccio z mečouna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !