Postup přípravy receptu Carpaccio z mušlí sv. Jakuba s grilovanou krevetou:
Servírovací talíře pokapeme olivovým olejem a limetkovou šťávou. Mušle nakrájíme na tenké plátky, naskládáme je těsně vedle sebe na talíře, rozetřeme na ně sweet chilli omáčku a lehce je osolíme a opepříme. Česnek a chilli papričku nasekáme na jemno, krevety podélně rozřízneme a odstraníme z nich střívko. V pánvi rozpustíme máslo, přidáme nasekaný česnek a chilli papričku, necháme krátce zpěnit a přidáme krevety. Několikrát na pánvi „prohodíme“, přidáme vypranou rukolu a podáváme na připraveném carpaccio z mušlí. Každou porci na talíři nakonec ještě opepříme.
Fotky receptu Carpaccio z mušlí sv. Jakuba s grilovanou krevetou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!