Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cejn jedna báseň

fotka Cejn jedna báseň
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Cejn jedna báseň:

1 kg cejna  |  vinný ocet  |  kořenová zelenina  |  cibule  |  bobkový list  |  pepř

Postup přípravy receptu Cejn jedna báseň:

Vykuchaného a očištěného cejna nasolíme, nakrájíme na kousky a na několik minut ponoříme do vařicího vinného octa. Nádobu přikryjeme pokličkou. Mezitím si připravíme vývar z kořenové zeleniny, cibule, tří bobkových listů, a deseti až patnácti kuliček pepře. Vývarem pak zalijeme rybu, kterou jsme přendali z octa do kastrolu a vaříme ji doměkka. Cejna podáváme obloženého plátky citrónu a jablkovým křenem, politého vývarem, který jsme ochutili cukrem a trochou octa.


Fotky receptu Cejn jedna báseň:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cejn jedna báseň
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !